Bli scout

Äventyr och utmaningar genom att själv få prova på. Hos oss får du uppleva äventyr i naturen och lära känna nya kompisar. Du kan vara scout genom hela livet.

I Scouterna får du prova på nya saker. I den lilla gruppen, patrullen, får du nya kompisar och öva på att leda dig själv och andra. I Scouterna blir du redo för livet.

När kan jag bli scout?

Det är aldrig för sent att börja i Fleninge-Ödåkra Scoutkår. Till vänster ser du våra olika åldersgrupper; spårarscout, upptäckarscout, äventyrarscout, utmanarscout och roverscout. I kalendern kan du se hur när respektive avdelning träffas. När du blir lite äldre kan du bli ledare eller annan funktionär, som du kan vara resten av livet. Du får lov att komma och prova på under tre möten i Fleninge-Ödåkra Scoutkår, innan du måste bestämma dig för om du vill vara med eller inte.

Bli medlem i Fleninge-Ödåkra Scoutkår

För att bli medlem i Fleninge-Ödåkra Scoutkår krävs två saker. Dels ska medlemsavgiften betalas, och dels ansöker du om medlemsskap på denna länk. Kolla i kalendern här på hemsidan för att få reda på när och var nästa scoutmöte är, så du kan komma och prova på hur det är att vara scout!
Gör en intresseanmälan här: Intresseanmälan medlem

Medlemsavgiften kan du läsa om här.

De tre vanligaste svaren på varför man är scout

1. Kompisarna
  2. Åka på läger